Comment faire Délicieux Lebkuchen
Lebkuchen. Combine the flour, baking soda, nutmeg, cinnamon, cloves and allspice; stir into the molasses mixture. Nürnberger Lebkuchen is just one of many types of German gingerbread popular at Christmastime. The spices had to be imported for all Lebkuchen, so cities with strong trading partners had an advantage over small, agricultural villages when creating new types of Lebkuchen.
They contain no fat other than that in the egg but are decadent nonetheless, with their hard sugar glaze and nippy bite of crystallized ginger (substituted for the more typical citron). Prepared in monastery bakeries, Lebkuchen included honey, a variety of spices and nuts. These ingredients not only had symbolic religious meaning but were highly prized for their healing properties. Vous pouvez cuisiner Lebkuchen utilisant 14 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Lebkuchen
- Vous avez besoin 2 of oeufs.
- Vous avez besoin 100 g of sucre.
- Préparer 25 g of miel.
- C'est 100 g of farine blanche.
- C'est 50 g of farine de seigle.
- Vous avez besoin 1 of cac levure.
- C'est 70 g of écorces d’orange.
- Vous avez besoin 45 g of amandes concassées finement.
- C'est 45 g of poudre d’amande.
- Préparer 1 of cac mélange 4 epices.
- C'est 1 of cac canelle.
- Vous avez besoin 1/2 of cac anis vert.
- Vous avez besoin 1/2 of cac gingembre moulu.
- C'est of Beurre.
In a medium saucepan, stir together the honey and molasses. Bring the mixture to a boil, remove from heat and stir in the brown sugar, lemon juice, lemon zest, and lastly the egg. In a large bowl, stir together the flour, baking soda, cinnamon, cloves, allspice and nutmeg. Add the molasses mixture to the dry ingredients and mix well.
Lebkuchen pas à pas de recette
- Dans un saladier, battre les œufs et le sucre et faire blanchir. Ajouter tous les autres ingrédients (sauf le beurre) et mélanger avec une cuillère en bois pour obtenir une pâte homogène. La pâte est épaisse. Filmer le saladier et placer au frais pendant 3 à 4h..
- Déposer du papier cuisson sur des plaques. Beurrer le papier cuisson. Mettre la pâte dans une poche à douille avec une douille large (voire sans douille) et former des boules de pâtes de la taille d’une noix. Les espacer de 4-5 cm sur le papier cuisson..
- Laisser sécher les boules de pâtes pendant 12h à température ambiante..
- Préchauffer le four à 160 degrés. Quand le four est chaud, faire cuire les Lebkuchen 10 minutes. Ils dorent à peine. Laisser refroidir les biscuits puis les détacher de la plaque. Ne pas trop les faire cuire sinon ils durciront..
- Une fois refroidis, vous pouvez ajouter un glaçage dessus à base de sucre glace et de citron, ou de chocolat et de lait..
In a medium saucepan, stir together the honey and molasses. Bring the mixture to a boil, remove from heat and stir in the brown sugar, egg, lemon juice and lemon zest. In a large bowl, stir together the flour, baking soda, cinnamon, cloves, allspice and nutmeg. Add the molasses mixture to the dry ingredients and mix well. The etymology of Leb- in the term Lebkuchen is uncertain.
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