Comment faire Savoureux Bortsch

Bortsch. Delicious borscht soup made with fresh red beets, beef shank, onions, carrots, potatoes, cabbage, dill, and sour cream. Borscht - authentic Polish soup, is also known as Barszcz Czerwony. Borrowed from Yiddish באָרשט‎ (borsht), from Russian or Ukrainian борщ (boršč).

Bortsch Borschts are eaten hot or cold. Some are clear and light, others thick and substantial. This is a new series of videos dedicated to all the food lovers. Vous pouvez cuisiner Bortsch utilisant 13 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous réalisez ça.

ingrédients de la recette Bortsch

  1. Préparer 1 of oignon rouge.
  2. Vous avez besoin 60 g of beurre.
  3. C'est 300 g of betterave crue coupée en dés.
  4. Vous avez besoin 300 g of betterave crue rapée.
  5. Préparer 1 of carotte coupée en dés.
  6. C'est 3 of branches de céleri émincées.
  7. Vous avez besoin 120 g of chou blanc rapé.
  8. Préparer 1 of petite boite de tomates concassées.
  9. C'est of ciboulette.
  10. Préparer 1,5 l of bouillon de légumes.
  11. C'est 1 cuillère à soupe of sucre.
  12. Préparer 1 cuillère à soupe of vinaigre blanc.
  13. Vous avez besoin of sel et poivre.

Hope you enjoy and try our recipe at home! Cold borscht exists in many different culinary traditions, including Lithuanian BORSCHT — is an acronym for:Battery feed Overvoltage protection Ringing Supervision Codec. borscht. When a bowl of marijuana has run out. (Borscht is made of beets, "beat" is often used to describe a bowl of marijuana that's been finished). Ukrainian Borscht is traditional sweet and sour soup made with beets, cabbage, garlic and dill in Eastern Europe.

Bortsch petit à petit de recette

  1. Couper l'oignon en fines rondelles. dans une casserole faire fondre le beurre, rajouter l'oignon. remuer pdt 5 minutes. ajouter les morceaux de betterave, carotte, céleri et le concassé de tomates. cuire pdt 5 minutes..
  2. Ajouter le vinaigre, le sucre, puis le bouillon, saler, poivrer. laisser mijoter 20 minutes.
  3. Rajouter le chou. laisser mijoter 30 minutes.
  4. Puis rajouter la betterave rapée et cuire encore 10 minutes. servir et parsemer de ciboulette.

Then served with a dollop of sour cream and rye bread. Borscht, these days, is a good deal more elaborate than those Slavic tribesmen of yore could have imagined. Beets are, of course, the centerpiece, but. Borscht is a wonderfully vibrant beetroot soup, try the Hairy Bikers' simple version inspired by their travels around the Baltic sea. Borscht (or borsch) - is a well-known soup of beet-root.

Comments

Popular posts from this blog

moyen le plus simple de préparer Délicieux Bouchée boudin blanc, ananas et pain d'épices

Comment faire Savoureux Déclinaison autour du foie gras

moyen le plus simple de faire Délicieux Bredele amande cannelle